Klima Mitsubishi

Mitsubishi Electric je japonsko podjetje, ki ponuja širok nabor izdelkov za dom in industrijo, med katerimi so tudi klime. Mitsubishi klima je znana po svoji kakovosti, učinkovitosti in trajnosti in je primerna za hlajenje kot ogrevanje.
V ponudbi Mitsubishi Electric so na voljo različne vrste klimatskih naprav, med katerimi so stenske, talne, stropne in multi split klimatske naprave. Vse klimatske naprave so izdelane s poudarkom na varčnosti in okolju prijaznosti, saj podjetje stremi k zmanjšanju vpliva na okolje.

Mitsubishi klima naprave

Mitsubishi Electric ima široko paleto modelov klimatskih naprav za različne potrebe in preference uporabnikov. Na primer, njihove split sistemske klime so idealne za hlajenje enega prostora, medtem ko so njihove multi split klimatske naprave idealne za hlajenje več prostorov. Poleg tega imajo tudi posebne modele za bolj zahtevne uporabnike, kot so tiste, ki potrebujejo klimo za vlažne in vetrovne razmere, ali tiste, ki želijo popolno integracijo s pametnimi domačimi sistemi.
Klimatske naprave Mitsubishi se lahko pohvalijo z naprednimi funkcijami, ki zagotavljajo učinkovito in prijetno hlajenje ali ogrevanje prostorov. 
Med te funkcije spadajo na primer:
– Inverter tehnologija, ki omogoča natančno uravnavanje temperature in porabo energije ter zagotavlja tiho delovanje klimatske naprave
– Širok razpon temperatur, ki omogoča ogrevanje in hlajenje tudi v zelo ekstremnih razmerah
– Filtri za zrak, ki ohranjajo notranjost prostora čisto in zdravo ter preprečujejo razvoj bakterij, virusov in alergenov
– Možnost upravljanja preko pametnega telefona ali tablice, kar omogoča enostavno in priročno upravljanje klimatske naprave
Njihova tehnologija Hyper-Heating omogoča klimam, da ogrevajo tudi pri izjemno nizkih temperaturah do -25 stopinj Celzija, kar je idealno za uporabnike v hladnejših krajih. Njihova tehnologija Flash Injection pa pospeši ohlajanje in segrevanje prostorov, kar zagotavlja hitrejšo in bolj enakomerno razporeditev temperature.

Mitsubishi Electric klime so tudi okolju prijazne. Imajo visoke koeficiente učinkovitosti (SEER in SCOP), kar pomeni, da zmanjšujejo izpuste toplogrednih plinov in skrbijo za varčno porabo energije. Poleg naprednih funkcij se lahko uporabniki zanesete na kakovost in zanesljivost Mitsubishi klime. Podjetje zagotavlja 5-letno garancijo na klimatske naprave in zagotavlja servisno podporo ter dobavljivost nadomestnih delov.

V kolikor razmišljate o nakupu klimatske naprave, je klimatska naprava Mitsubishi zagotovo vredna razmisleka. 

Klima Mitsubishi po tvoji izbiri:

mitsubishi klima

Mitsubishi klima s tihim delovanjem in ekonomično ceno.

notranja enota mitsubishi ap

Najbolje prodajan model lanskega leta (2022). Ponaša z kar A+++ energijskim razredom, ki velja ob hlajenju in A++ pri načinu ogrevanja.

klimatske naprave mitsubishi

ima resnično vse, da zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike. Vrhunsko tehnologijo, najtišje in najvarčnejše delovanje ter poseben oblikovalski slog.

klima za ogrevanje

Oblikovno dovršena klimatska naprava Mitsubishi . Dobavljiva v beli, srebni in črni barvi.

klimatske naprave mitsubishi

Preprosta rešitev klimatizacije brez posega v kvaliteto


Širok nabor klima naprav Mitsubishi Electric vam zagotavlja izbiro po meri uporabnika. Napredni sistemi omogočajo hlajenje in ogrevanje. Naprave Mitsubishi odlikuje kompaktna struktura, lepa oblika in zelo tiho delovanje. Mitsubishi Electric inverterji omogočajo vrhunsko zmogljivost  z optimalnim nadzorom delovanja.

Nabor klimatskih naprav Mitsubishi zagotavlja prilagodljivost tudi za najbolj zahtevne uporabnike po klimatizaciji. Klima Mitsubishi se prilega v vsak prostor. 

Mitsubishi ponuja različne oblike stenskih, talnih kot tudi stropnih in podstropnih klimatskih naprav. Vse modele Mitsubishi klima naprav odlikuje zelo tiho delovanje, energetska učinkovitost, povezljivost z različnimi aplikacijami in udobje v prostoru zaradi svoje kompaktne strukture.

HR razred odlikuje izredno majhna notranja enota, tiho delovanje in ekonomična cena. Mitsubishi klima HR je tudi izjemno enostavna za uporabo. Sistem lahko upravljate preko daljinskega upravljalnika, kar omogoča udobno uporabo in enostavno prilagajanje temperature glede na vaše potrebe.

AP razred je najbolje prodajan model lanskega leta (2022). Ponaša z kar A+++ energijskim razredom, ki velja ob hlajenju in A++ pri načinu ogrevanja. Klimatska naprava je naprednejša od mnogih in je idealna za uporabo v vašem domu ali pisarni. Zasnovana je za učinkovito in varčno hlajenje ali ogrevanje prostorov, ne glede na zunanje vremenske razmere.

LN razred ima resnično vse, da zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike. Vrhunsko tehnologijo, najtišje in najvarčnejše delovanje ter poseben oblikovalski slog.

EF razred je visoko učinkovita klimatska naprava Mitsubishi z izjemno tihim delovanjem in privlačnim dizajnom. Dobavljiva je v črni,sivi in beli barvi. Primerna je tudi za ogrevanje prostorov do -10c zunanje temperature.

Za vse modele klima naprav nudimo obročno odplačevanje.


Obiščite tudi naš Facebook profil.