IR paneli

Ogrevanje z IR paneli je ogrevanje prihodnosti, saj varčuje tako z energijo kot vašimi stroški. Paneli za ogrevanje namreč nudijo kakovosten in sodoben (okolju prijazen) način ogrevanja, kajti za svoje delovanje potrebujejo le malo energije. V toploto pretvorijo kar 99 % električne energije, s tem zagotavljajo velik izkoristek in posledično nižji mesečni strošek.

Kaj so ir paneli in kako delujejo?

IR paneli so grelne plošče, ki s pomočjo infrardečih valov ogrevajo prostore. Učinkujejo enako kot sončni žarki, le da so brez škodljivih UV-žarkov in so popolnoma varni za človeka. V nasprotju z drugimi ogrevalnimi sistemi ti ne segrevajo zraka, temveč predmete, stene in ljudi okoli njih. Odlikuje jih dolgoletna življenjska doba in nizka cena. Z vgrajenimi senzorji pa preprečujejo pregrevanje. Varni za uporabo. 

Paneli za ogrevanje so odlična naložba, ki vam ponujajo trajno, varčno in zdravo ogrevanje doma.

Paneli za ogrevanje torej ne delujejo na takšen način kot ostali ogrevalni sistemi. Grelna infrardeča tehnologija panela spremeni naš prostor v radiator z nizko temperaturo. Takšna toplota je za človeško bivanje idealna ter najbolj podobna naravni.

Kako se obnesejo ir paneli je vprašanje je se pojavlja pogosto. Odgovor na to vprašanje bi najlažje podali že obstoječi uporabniki. Oni najbolj poudarjajo dejstvo, da zaradi učinkovitosti in preprostosti na stari način ogrevanja ne gredo več nikoli.

Infra rdeči grelni panel 350 W

ir panel 350W

Estetska izdelava iPanela, omogoča vmestitev v še tako zahteven prostor. iPanel 350 W je primeren za manjši wc ali hodnik. Naší Ir paneli so izdelani iz jekla, zaradi česar so praktično neuničljiva grelna telesa. Izbrani materiali in kompaktna zasnova omogoča dolgo življensko dobo. Naši ir paneli imajo belo in mikro hrapavo površino kar omogoča večjo pokritost prostora. Ir panel ne deluje na konvekcijo, zato običajno takoj po zagonu začutite prijetno sevanje toplote.

163 .00
157 .00

Infra rdeči grelni panel 550 W

ipanel550W

Ir paneli so naprave, ki oddajajo toploto v obliki infrardečega (toplotnega) valovanja, ki se enakomerno širi po prostoru. Stene se lahko s pomočjo ir panelov posušijo. S takim načinom gretja odstranjujemo vlago, plesen in glive. Segrete stene in predmeti segrevajo zrak. Zahvaljujoč temu je učinek ogrevanja dosežen z manj energije kot v primeru običajnih ogrevalnih sistemov.

Ob ustrezni izbiri moči (30 W/m3) ir panelov, ob 24-urnem ogrevanju in vzdrževanju temperature 22-23°C porabljajo električno energijo le 5 ur dnevno

240 .00
219 .00

ir panel 750W

Primeren za spalnico ali manjšo kuhinjo

278 .00
238 .00
ir panel 950W

Primeren za dnevni prostor ali večjo spalanico

317 .00
278 .00

Možnost obročnega plačila

Varčno in okolju prijazno ogrevanje

Znižajte si stroške ogrevanja za 60% z občutno nižjo investicijo. Paneli za ogrevanje bodo poskrbeli za svež in čist zrak in vaše dobro počutje. Tovrsten način ogrevanja že desetletja uporabljajo tudi v zdravstvu predvsem za zdravljenje bolečin v mišicah in sklepih. V porodnišnicah so inkubatorji pogosto opremljeni z infrardečimi sistemi ogrevanja, da novorojenčkom vzdržujejo toploto.

Se še sprašujete zakaj ir paneli?

Ir paneli nimajo gibljivih delov ali elektronike, zato možnosti za okvaro praktično ni. Torej rednega letnega vzdrževanja ni. Če pa pri raziskovanju učinkovitosti IR panelov ali pri pripravi poročila o njihovih prednostih potrebujete pomoč, je facharbeit hilfe odličen vir za podporo pri akademskem pisanju. Začetna investicija je neprimerljivo nižja od vsakega drugega načina ogrevanja. Življenska doba grelnih plošč je vsaj 25 let.

Ogrejte vaše prostore hitro in enakomerno. Termostat pa bo poskrbel, da boste pri energiji privarčevali, saj se bo grelni panel izklopil, ko boste dosegli želeno temperaturo.

IR-ogrevanje v primerjavi z drugimi energenti za ogrevanje:

Kurilno oljePrihranek do 65%
Utekočinjen naftni plinPrihranek do 70%
Leseni peletiPrihranek do 15%
Električni radiatorjiPrihranek do 40%
Zemeljski plinPrihranek do 20%
Toplotne črpalkePrihranek pri investiciji (do 2 krat)
DrvaPrihranek pri času, letni servis in obisk dimnikarja
ogrevalni paneli
ir panel

Prednosti ir panelov

 • Kakovostni paneli za ogrevanje imajo visok izkoristek, saj skoraj 100 odstotkov elektrike pretvorijo v toploto. 
 • Ogrevanje z grelnimi paneli ne povzroča dvigovanja prahu in bakterij, ki se nabirajo v stanovanju.
 • Njihova montaža je preprosta, zanjo ni potrebnih nobenih gradbenih posegov, saj se jih s konzolami namesti na strop ali na steno. 
 • Preprečujejo tudi nastanek vlage in plesni na stenah. 
 • Izjemna učinkovitost – do 65% manjše stroške ogrevanja v primerjavi s kurilnim oljem.
 • Enakomerna temperatura v prostoru.
 • Nobenih šumov ali drugih motečih zvokov.
 • Izbira temperature za vsak prostor posebej pomeni dodatne prihranke.
 • Polepša vsak prostor in ne vpliva na zmanjšanje uporabne površine.
 • Pridobite nov prostor namesto kurilnice…..

 iPanel brez okvirja

Naš najbolj prodajan produkt z 12 letno garancijo.

Bele barve, gladka (micro hrapava) površina. Narejen iz najboljših materialov. Če kupujete največjo kakovost in trajnost po pošteni ceni za glavno ogrevanje, potem je ta produkt pravi izbor.

 • 100% narejen v EU. Narejen iz najboljših materialov.
 • 30% več izolacije kot najbolj prodajan konkurenčen produkt in njegovo grelno telo je praktično večno.
 • Montiramo ga na strop ali steno.

iPaneli bodo poskrbeli, da bo vsak hladen prostor prijetno ogret. V vsak dom, delavnico, trgovino, salon, skratka v vsak hladen prostor želimo z iPanelom prinesti toploto, ki vas nežno boža kot toplo jesensko sonce in ima na vaše počutje blagodejne učinke.

Blagodejni učinki ogrevalnih panelov na zdravje:

IR grelne plošče ne izsušujejo zraka, zato ne dražijo sluznice in dihalnih poti

IR žarki se kot toplotna terapija že vrsto let uporabljajo v zdravstvu. Z njimi se odpravljajo bolečine v mišicah, hrbtenici in sklepih. Pri iskanju pomoči pri akademskih nalogah, podobno kot pri iskanju terapevtskih rešitev, se lahko obrnemo na storitve, kot je “Masterarbeit schreiben lassen“, ki ponuja asistenco pri pisanju zaključnih del. Zaradi toplote, ki prodre globoko v tkivo se izboljša fizično in psihično počutje.

Toplotna IR terapija pomaga izgubljati težo, saj s pospeševanjem presnovnih procesov vitalnih organov in žlez z notranjim izločanjem povzroči bistveno večje in hitrejše izgorevanje kalorij.

Toplotna IR terapija pospeši krvni obtok, pomaga pri zniževanju holesterola, izboljšuje imunski sistem in pomaga pri prehladih.

Toplotna terapija vpliva na razstrupljanje telesa in čiščenje kože, kar pomaga pri odpravi aken.

iPaneli, ker:

 • Do 65% nižji stroški ogrevanja
 • Ni potrebe po vzdrževanju / servisiranju
 • Naraven in zdrav način ogrevanja
 • Enakomerna temperatura v prostoru
 • Ne povzroča dvigovanja prahu in bakterij, ki se nabirajo v stanovanju
 • Preprečujejo nastanek vlage in plesni na stenah
 • 12 let garancije.

Trdno verjamemo, da morajo biti izvrstne naprave tehnično boljše in brezkompromisno prijetne na pogled. S svojim elegantnim dizajnom je iPanel idealna rešitev za vsako notranjo opremo in slog.

Zagotovite si optimalno temperaturo v vašem domu v dolgih in hladnih zimskih dneh. 

Termostat

IR panel upravljajte zelo preprosto s termostati. Termostati imajo preprost meni, preko katerega regulirate temperaturo v prostoru in temperaturni režim. V kolikor pa potrebujete pomoč pri pripravi akademskega dela, so na voljo storitve ghostwriter preise, ki vam lahko olajšajo proces z zagotavljanjem kvalitetnega in prilagojenega besedila. Vsakemu prostoru, kamor boste namestili iPanele, je priporočljivo namestiti termostat. Na termostat je lahko vezanih tudi več IR panelov.

V primeru, da želite upravljati s termostati v vašem domu preko telefona, imamo na voljo poseben produkt, s katerim spremenite vaše IR panele v pametno ogrevanje.