Klimatske naprave

Klimatske naprave priznanih blagovnih znamk. Vse najboljše klimatske naprave z montažo. Naj bo nova klima po vaših kriterijih.

Brezplačen ogled in strokovno svetovanje

Za lažjo odločitev pred nakupom klimatske naprave, vam nudimo brezplačno strokovno svetovanje in ogled.

Imate vprašanje ? Potrebujete pomoč ?

telefon

059051840

email

naslov

Vodnikova cesta 275

Kako izbrati najboljšo klima napravo ?

Klima naprava je v današnjem času nepogrešljiv del vsakega doma, še posebej poslovnega prostora, saj zagotavlja udobno bivanje in delo v vročih poletnih mesecih ali hladnih zimskih dneh za ogrevanje. Vendar pa prava izbira ni vedno lahka naloga. 
V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj ključnih faktorjev, ki jih je potrebno upoštevati pri izbiri nove naprave. Prostor, ki je v stanovanju ali hiši najbolj topel ali pa še posebej izpostavljen sončnim žarkom, je najprimernejši za postavitev hladilne naprave. Ko nam uspe ohladiti najtoplejši prostor, smo cilj praktično dosegli. 

Velikost prostora: Pred izbiro naprave je potrebno upoštevati velikost prostora, v katerem bo klima naprava delovala. Večji prostor zahteva večjo napravo, medtem ko manjši prostor zahteva manjšo napravo. Izbrati morate napravo, ki ima dovolj moči, da lahko učinkovito uravnava temperaturo in vlažnost zraka v prostoru.V primeru, da je hiša, ki jo želimo ohladiti večja in če imamo več takšnih, soncu izpostavljenih prostorov, je potrebno montirati dodatno notranjo enoto. Za nasvet o potrebni količini notranjih enot za določen objekt in o tem, kakšna moč naprave je potrebna, je najboljše povprašati strokovnjake, ki vam bodo svetovali.

Energijska učinkovitost: Energijska učinkovitost je pomemben faktor, ki ga je potrebno upoštevati pri izbiri naprave. Izberite znamko in model, ki ima visok SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) ali EER (Energy Efficiency Ratio) rating, saj bo takšna naprava porabila manj energije in s tem zmanjšala stroške vašega računa za elektriko.

Vrsta klimatske naprave: Na trgu obstajajo različne vrste klimatskih naprav, kot so centralne naprave, split sistemi, okenske klime itd. Izberite napravo,s pomočjo strokovnjaka, ki se bo potrudil ustrezati vašim potrebam in proračunu. Če želite klimatsko napravo, ki ne bo zavzemala veliko prostora, lahko izberete prenosno klimatsko napravo.

Kakovost: Klime pa ne poskrbijo le za prijetno temperaturo, temveč tudi za kvalitetnejši zrak v prostorih. Glede na svoje zahteve in potrebe izberite takšno, ki vam bo res pisana na kožo, pri tem pa naj cena ne bo glavno merilo. Pri izbiri klime je pomembno izbrati napravo visoke kakovosti, ki bo dolgoročno služila svojemu namenu. V ta namen se je priporočljivo odločiti za klimatsko napravo priznanega proizvajalca, ki ponuja kakovostne izdelke in dobro servisno podporo.Včasih je ob nakupu bolje odšteti malce več denarja in biti povsem zadovoljen; bolje kot da imamo kasneje dodatne težave in stroške. To velja za samo napravo, če pa je klima z montažo že v paketu, velja izbrati tudi preverjene in zanesljive izvajalce. Strokovno in brezhibno izvedena montaža je namreč bistvenega pomena za optimalno delovanje naprave.
Če je vaše stanovanje poleti enostavno pretoplo, vam priporočamo eno od spodaj naštetih naprav. Te naprave odlikuje visoka kakovost ter posledično zanesljivost. Poglejte si našo ponudbo klimatskih naprav, kjer boste gotovo našli pravo rešitev za hlajenje vašega stanovanja. Če iščete kakšno bolj specifično rešitev, ali pa če imate vprašanja na to temo, nas kontaktirajte, naši strokovnjaki pa vam bodo z veseljem svetovali ter predlagali optimalno rešitev.

Upamo, da so vam naši nasveti olajšali izbiro prave naprave, ki bo ustrezala vašim potrebam in proračunu. Ne pozabite, da je izbira prave klime ključnega pomena za zagotavljanje udobnega bivanja in delovanja vašega prostora v vseh vremenskih pogojih.

Poletni vročinski val – Venalia doo vam pomaga premagati vročino s pravo izbiro klime.
Ko se poletni vročinski val stopnjuje, lahko postane vedno težje ostati hladen v svojih štirih stenah. K sreči ponujamo široko paleto klimatskih rešitev, ki pomagajo ohranjati vaš dom hladen in udoben, ne glede na zunanjo temperaturo.


Preverite naše klimatske naprave z montažo :

daikin
klima mitsubishi
VOX klima z montažo
SAMSUNG KLIME
klime gree
hisense
klime cooper hunter

Brezplačen ogled in strokovno svetovanje

Za lažjo odločitev pred nakupom klimatske naprave, vam nudimo brezplačno strokovno svetovanje in ogled.

Imate vprašanje ? Potrebujete pomoč ?

telefon

059051840

email

naslov

Vodnikova cesta 275

Klime v akciji . Če najdete boljšo ponudbo, vam ceno še dodatno znižamo!

klima naprava


5. Korakov pred nakupom nove klime

1. Velikost klimatske naprave

Pred izbiro naprave je potrebno upoštevati velikost prostora, v katerem bo naprava delovala. Večji prostor zahteva večjo napravo, medtem ko manjši prostor zahteva manjšo napravo. Izbrati morate napravo, ki ima dovolj moči, da lahko učinkovito uravnava temperaturo in vlažnost zraka v prostoru.V primeru, da je hiša, ki jo želimo ohladiti večja in če imamo več takšnih, soncu izpostavljenih prostorov, je potrebno montirati dodatno notranjo enoto. Za nasvet o potrebni količini notranjih enot za določen objekt in o tem, kakšna moč naprave je potrebna, je najboljše povprašati strokovnjake, ki vam bodo svetovali. Prevelika klimatska naprava lahko povzroči prekomerno hlajenje, previsoke račune za energijo in pogostejša popravila. Po drugi strani pa premajhna klimatska naprava ne bo zagotavljala ustreznega hlajenja ali ogrevanja in bo delovala pod prevelikim pritiskom.

2. Energijska učinkovitost

Pri izbiri naprave je pomembno upoštevati tudi njeno energetsko učinkovitost. Energijsko učinkovite klimatske naprave lahko zmanjšajo stroške ogrevanja in hlajenja vašega doma ter imajo manjši vpliv na okolje. Preverite oznako energetske učinkovitosti, da se prepričate, da izbirate klimatsko napravo z najboljšo oceno. Energijska učinkovitost je pomemben faktor, kot pri vseh drugih napravah, ga je potrebno upoštevati pri izbiri klime. Izberite znamko in model, ki ima visok SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) ali EER (Energy Efficiency Ratio) rating, saj bo takšna klimatska naprava porabila manj energije in s tem zmanjšala stroške vašega računa za elektriko.

3. Funkcionalnost

Različne vrste klimatskih naprav imajo različne funkcije. Nekatere klimatske naprave imajo dodatne funkcije, kot so čiščenje zraka, vlaženje ali razvlaževanje zraka, ki lahko izboljšajo kakovost zraka v vašem domu. Pred izbiro naprave se prepričajte, da ustreza vašim potrebam in pričakovanjem. Klimatska naprava pa ne poskrbi le za prijetno temperaturo, temveč tudi za kvalitetnejši zrak v prostorih. Glede na svoje zahteve in potrebe izberite takšno, ki vam bo res pisana na kožo, pri tem pa naj cena ne bo glavno merilo. Pri izbiri klima naprave je pomembno izbrati napravo visoke kakovosti, ki bo dolgoročno služila svojemu namenu. V ta namen se je priporočljivo odločiti za klimatsko napravo priznanega proizvajalca, ki ponuja kakovostne izdelke in dobro servisno podporo.

4. Cenovni razred

Cena klimatske naprave je pomemben dejavnik pri odločitvi. Vendar pa najcenejša klimatska naprava ni vedno najboljša izbira. Cenejše klimatske naprave imajo običajno nižjo energetsko učinkovitost in krajšo življenjsko dobo. Vlagajte v kakovostne in priznane blagovne znamke, ki vam bodo dolgoročno prihranile denar in zagotavljale visoko kakovost hlajenja ali ogrevanja.Včasih je ob nakupu bolje odšteti malce več denarja in biti povsem zadovoljen; bolje kot da imamo kasneje dodatne težave in stroške. To velja za samo napravo, če pa je klima z montažo že v paketu, velja izbrati tudi preverjene in zanesljive izvajalce. Strokovno in brezhibno izvedena montaža je namreč bistvenega pomena za optimalno delovanje naprave.

5. Kvaliteta blagovne znamke in servisna podpora

Pri izbiri klimatske naprave je pomembno upoštevati kakovost blagovne znamke in podporo strankam. Izberite klimatsko napravo od zanesljivega proizvajalca.Poglejte si našo ponudbo klimatskih naprav, kjer boste gotovo našli pravo rešitev za hlajenje vašega stanovanja. Če iščete kakšno bolj specifično rešitev, ali pa če imate vprašanja na to temo, nas kontaktirajte, naši strokovnjaki pa vam bodo z veseljem svetovali ter predlagali optimalno rešitev.

klima naprava
montaža klimatske naprave
wifi vmesnik

S klimami, ki imajo vgrajen WIFI sistem, lahko preprosto nastavite želeno temperaturo celo prek aplikacije. Poleg tega, sodobna klima brez dodatnega napora tudi čisti zrak ter filtrira prašne delce. Tako lahko uživate v svežem in hladnem zraku v svojem domu – tudi v vročih dneh!


Stropna klimatska naprava

Stropna klimatska naprava se (kot že samo ime pove) vgrajuje v strop. Primerne so predvsem za prostore s spuščenim stropom, ker potrebujejo vsaj 30cm prostora za vgradnjo. Poleg tega je priporočljivo, da je sama višina stropa najmanj 2.5m. Vgrajuje se jo predvsem v poslovne prostore, je pa primerna tudi za nekatere domove. Ima pa edinstveno prednost – diskretnost. Stropna klimatska naprava tako omogoča hlajenje zraka ter hkrati ne bistveno vpliva na videz sobe.
Vas zanima kako poteka montaža klimatske naprave? Naša ekipa monterjev podjetja Venalia doo vam vsako naročeno napravo strokovno montira v dogovorjenem času. Zaradi velike ekipe monterjev po celotni Sloveniji lahko pričakujete kratke roke dobave in hitro montažo, da bo bivanje v prostoru kmalu lahko prijetno hladno.
V posebnih primerih lahko tudi klimatsko napravo postavimo tudi na vrh stopnišča ali galerije in usmerimo hladen zrak proti stropu. S tem preprečimo dvigovanje toplega zraka v drugo etažo, kjer so ponavadi v spalni prostori. Hladen zrak se iz zgornje etaže spušča navzdol in tako čez čas celoten prostor primerno ohladimo.

Klime omogočajo tudi razvlaževanje prostorov. Ko v svoji hiši, stanovanju ali pisarni vzpostavimo primerno temperaturo ter odstotek vlažnosti, ustvarimo odlično bivalno okolje ter se posledično odlično tudi počutimo.

Utečena ekipa monterjev vam ob nakupu klimatske naprave z montažo le to tudi strokovno namesti. Z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja o klimah in montaži .

klimatske naprave z montažo

Montaža klimatske naprave

Najboljše klimatske naprave bodo zagotovile udobno in učinkovito prilagajanje temperature v vašem domu ali pisarni. Pri nakupu pa je pomembno, da izberete kakovostno in zanesljivo napravo ter da jo pravilno namestite.
Montaža je namreč ključnega pomena za optimalno delovanje naprave. Če klimatska naprava ni pravilno nameščena, lahko to vpliva na učinkovitost delovanja, porabo energije in življenjsko dobo naprave. Zato je priporočljivo, da montažo klime opravi strokovnjak.
Pri nas vam nudimo kakovostno storitev montaže klima naprav, tudi tistih naprav katere niste nabavili pri nas. Naši strokovnjaki imajo dolgoletne izkušnje pri montažah in vam bodo zagotovili strokovno in kakovostno namestitev naprave. Pri tem uporabljamo le najboljše materiale in orodja, kar zagotavlja kakovostno in zanesljivo montažo.
Poleg strokovne montaže vam nudimo tudi svetovanje glede najboljše lokacije za namestitev, glede na velikost prostora in vaše potrebe. Prav tako vam svetujemo glede rednega vzdrževanja , saj lahko le redno vzdrževanje zagotovi dolgo življenjsko dobo naprave in optimalno delovanje. Za vaše udobje vam nudimo tudi možnost nakupa klimatske naprave z montažo. Z nakupom pri nas vam nudimo garancijo, kakovostno svetovanje ter strokovno montažo. Poleg tega pa vam nudimo tudi redno vzdrževanje in servisiranje klimatske naprave, kar zagotavlja dolgoletno brezskrbno uporabo.
Ne odlašajte več in si izberite najboljše klimatske naprave za učinkovito klimatiziranje vašega doma ali pisarne. Kontaktirajte nas za več informacij o nakupu, montaži in vzdrževanju klim. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali in svetovali pri nakupu klimatske naprave z montažo.

klima z montažo

V naši široki ponudbi lahko izbirate med kvalitetnimi in zmogljivimi napravami, ki omogočajo hlajenje in ogrevanje prostora.
Z veseljem vam bomo pomagali pri pravilni izbiri znamke, modela kot pri določanju moči klime, da vam bo kar najbolje služila, dolgoročno in varčno.

Izberite med: