Samsung WindFree™

S tisoči mikro luknjic,ki neon in enakomerno razpršijo zrak v vsak kotiček prostora,vam serija WindFree omogoča udobno bivanje,delo in sprostitev,ne da bi doživeli neprijetne hladne prepihe.


Kako deluje WindFree ?

Tehnologija WindFree izboljšuje vaše udobje v zaprtih prostorih z uporabo tisočih mikro luknjic, ki enakomerno razpršijo svež zrak po prostoru.

Sprednje lopute so odprejo in v načinu Fast Cooling klimatska naprava hitro ohladi vse kotičke prostora

Ko je nastavljena temperatura dosežena,klimatska naprava samodejno zapre sprednjo loputo
Način WindFree,enakomerno razprši svež zrak skozi tisoče majhnih lukenj

AI Auto Comfort predstavlja inteligenten način življenja. Z analizo vaših potreb in vzorcev uporabe vam samodejno prilagodi temperaturo. Temperaturo lahko upravljate tudi preko aplikacije SmartThings.

Samsungov kompresor s tehnologijo Digital Inverter Boost znižuje porabo energije. Močni neodim magneti in dušilec zvoka poveča učinkovitost, hitro ohlaja brez izgube energije in hkrati ohranja raven vibracij in hrupa na minimumu.

Senzor vgrajen v notranjo enoto klimatske naprave, učinkovito hladi prostor s samoregulacijo delovanja klimatske naprave. Če po 20 min ne zazna gibanje, se samodejno preklopi v energijsko varčni način WindFree, vednar se vrne v prvotno stanje,ko se aktivnost nadaljuje.

Senzor za zaznavanje gibanja


WindFree modeli :