Konzole za klime

Konzole za klime oz. nosilci so potrebni za namestitev zunanje enote klima naprave ali toplotne črpalke. Konzole za klime morajo biti primerno zmogljive, zaradi teže zunanje enote, lokacije namestitve. Prav tako morajo biti zaščitene proti rji. V naši široki ponudbi lahko izbirate med različnimi modeli.

Izbirate lahko med različnimi stenskimi in talnimi konzolami za klime. Vse predsestavljene stenske konzole imajo priložene antivibracijske gume. Te so namenjene čim manjšemu prenosu tresljajev na zidove stavb. Prav tako so priloženi vijaki z vložki za vpenjanje na steno. Pri varjenih konzolah je treba le-te dokupiti. Razlika med predstesavljenimi in varjenimi konzolami je v nosilnosti, za večje in zmogljivejše sisteme.
Vse več strank se, sploh pri novogradnjah, odloča za talne konzole, da ne kazijo zunanjega izgleda in uničijo fasado. Zato smo pri nas poskrbeli za veliko možnosti pri izbiri le-teh. V naši ponudbi talnih konzola najdete vse od PVC, nastavljivih in talnih antivibracijskih gumi konzol.

Za namestitev strešne zunanje klimatske naprave je potrebno uporabljati posebno konzolo. V naši ponudbi imamo strešno konzolo posebej zasnovano za tovrstne vgradnje klimatskih naprav.

Prav tako si lahko pri nas priskrbite univerzalni set za toplotne črpalke.

Konzole  potrebne za namestitev zunanje enote klimatske naprave ali toplotne črpalke.

Vabljeni tudi na naš Facebook profil.