VIVAX

Klimatske naprave VIVAX so na slovenskem trgu začele svojo pot pred 15 leti. Uspeh so si zagotovili s pametno razvojno politiko, vrhunskimi klimatskimi napravami in dovršenim dizajnom. Svojim strankam ponujajo najvišjo raven kakovosti.

V preteklosti so klimatske naprave VIVAX bile deležne različnih nagrad in priznanj za svojo kakovost. Priznanja so toliko bolj dragocena, saj so jih podelili gradbeni strokovnjaki (investitorji, arhitekti, gradbeni inženirji, gradbeni tehniki in lastniki gradbenih podjetij) in mojstri. Klimatske naprave VIVAX so prilagojene vsaki ciljni skupini. Vrhunska zasnova za najsodobnejše prostore do klasičnih modelov za tiste, ki so bolj naklonjeni tradicionalni dekoraciji. Poseben poudarek je na energetski učinkovitosti in s tem na visokih standardih varovanja okolja.

Klimatske naprave VIVAX so znane kot naprave z visoko zmogljivostjo. Poleg zasnove, ki se lahko prilega v kateri koli prostor, odlikujejo najnovejše tehnologije, ki omogočajo napredne funkcionalnosti, poleg tega pa s skrbjo za okolje sodijo med najbolj ekonomične naprave, ki jih lahko najdemo na trgu. Klimatske naprave VIVAX lahko upravljate s pametnim telefonom tudi, ko niste doma. Prijeten in čist zrak je prvi pogoj, da se v prostoru počutite udobno. Raven hrupa je izredno pomembna, klimatske naprave VIVAX pa glede na najnovejši tehnološki napredek prispevajo k izjemno tihemu delovanju. Tako hlajenja kot ogrevanja prostorov. S triletno garancijo in zagotovljeno servisno podporo so naše klimatske naprave danes najboljši izdelek za vsakega kupca. Ponujamo široko paleto klimatskih naprav, od enotnih stenskih sistemov, več inverterskih stenskih, talnih in kasetnih sistemov, mobilnih klimatskih naprav, pa vse do komercialnih naprav tal, stropa, kanalov in kaset. Z ponudbo klimatskih naprav pri VIVAX-u smo sposobni odgovoriti na vse potrebe trga.

Skupina strokovnjakov, ki so izbrali VIVAX v kategoriji klimatskih naprav, pri svojem delu zelo ceni zanesljivost in visokotehnološko komponento izdelka, preizkušeno skozi dolgoletno tržno prisotnost. Dolgoletna prizadevanja in vlaganja v klimatske naprave VIVAX prepoznava vedno več tako poklicnih kot zasebnih uporabnikov.

VIVAX, ki je na trgu že 15 let, ponuja možnost povezovanja Wi-Fi, funkcij SMART, na vseh modelih klimatskih naprav. To pomeni, da se klimatske naprave lahko povežejo s pametnim telefonom prek modula Wi-Fi. To se dogaja prek aplikacije Nethome Plus, katero si lahko naložite na App Store ali Google play trgovini brezplačno. S pomočjo aplikacije lahko upravljate s klimatsko napravo, tudi kadar niste v svojem domu. To je primerno tudi za lastnike apartmajev, ki lahko spremljajo in optimizirajo porabo v celotnem objektu iz druge lokacije. Preko mobilnega telefona lahko stanje delovanja klimatske naprave preverite v 97 točkah.

Izbirate lahko med različnimi modeli:

Klimatske naprave VIVAX, ustvarjene za vas