Mitsubishi Electric

Iščete zanesljivo klimatsko napravo, ki vas bo prijetno hladila vse poletje? Ne iščite naprej in preverite klimatske naprave Mitsubishi. Z različnimi močmi in oblikami, med katerimi lahko izbirate, bomo zagotovo imeli popolno klimatsko napravo za vaše potrebe. Z našo zavezanostjo kakovosti ste lahko prepričani, da bodo Mitsubishi klimatske naprave delovale še leta.

Širok nabor naprav Mitsubishi Electric vam zagotavlja izbiro po meri uporabnika. Napredni sistemi omogočajo hlajenje in ogrevanje. Naprave Mitsubishi odlikuje kompaktna struktura, lepa oblika in zelo tiho delovanje. Mitsubishi Electric inverterji omogočajo vrhunsko zmogljivost  z optimalnim nadzorom delovanja.

Široka nabor klimatskih naprav Mitsubishi zagotavlja prilagodljivost tudi za najbolj zahtevne uporabnike po klimatizaciji. Bivalne klimatske naprave so namenjene za stanovanja, hiše in za pisarne v split ali multi split izvedbi. 

Mitsubishi ponuja različne oblike stenskih, talnih kot tudi stropnih in podstropnih klimatskih naprav. Vse modele Mitsubishi klimatskih naprav odlikuje zelo tiho delovanje, energetska učinkovitost, povezljivost z različnimi aplikacijami in udobje v prostoru zaradi svoje kompaktne strukture.

HR razred odlikuje izredno majhna notranja enota, tiho delovanje in ekonomična cena.

AP razred je najbolje prodajan model lanskega leta (2019). Ponaša z kar A+++ energijskim razredom, ki velja ob hlajenju in A++ pri načinu ogrevanja.

LN razred ima resnično vse, da zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike. Vrhunsko tehnologijo, najtišje in najvarčnejše delovanje ter poseben oblikovalski slog.

Za vse modele klimatskih naprav nudimo obročno odplačevanje.


Obiščite tudi naš Facebook profil.